De afgelopen vier jaar heeft Polpo flink ingezet op de doorontwikkeling van de ‘Haagse’ politieke monitor. Dit heeft geleid tot één innovatieve centrale plek waar jij alle politiek relevante informatie vanuit Nederland kan terugvinden. We hebben dit nu uitgebreid met de informatiestromen vanuit Brussel. Zo bieden we een nóg completer beeld van de voor jou relevante politieke ontwikkelingen!

Wat is het Polpo EU dashboard?

Het EU dashboard is de plek waar je informatie van de Europese Commissie en het Europees Parlement kan terugvinden. Via scherpe filtering helpen we je om snel relevante informatie te vinden. Ook is het mogelijk om directe, dagelijkse of wekelijkse e-mailnotificaties op maat in te stellen. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van alle belangrijke nieuwe ontwikkelingen die jouw thema’s en dossiers raken! Ons doel is om EU monitoring net zo laagdrempelig te maken als de andere politieke monitoring activiteiten die je via ons platform verricht.

Slimme EU monitor met kunstmatige intelligentie

Onze EU monitor maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om een brug te slaan tussen Brussel en Den Haag. Slimme technologie helpt je om direct te weten of een voorstel van de Europese Commissie al in de Tweede of Eerste Kamer is besproken. Door kunstmatige intelligentie is Polpo in staat automatisch gerelateerde Kamerstukken te vinden. Wanneer je een voorstel van de Europese Commissie in Polpo bekijkt, kan je snel zien of het voorstel al genoemd wordt in een procedurevergadering of bijvoorbeeld een BNC-fiche. We helpen je hiermee snel een beeld te krijgen van alle voor jouw relevante ontwikkelingen, zowel in Brussel als Den Haag.

Start direct en laat je ontzorgen door het Polpo team

Onze missie is ontzorging. Ook bij EU monitoring doen we er alles aan om je de beste gebruikerservaring te geven. We hebben onze ervaring met Nederlandse politieke monitoring ingezet om een zo’n gebruiksvriendelijk mogelijke EU monitor te ontwikkelen. Maar ontzorgen doen we natuurlijk niet alleen door een eenvoudig te gebruiken platform. Ons team staat elk moment voor je klaar om je te helpen bij het gebruik van het EU dashboard. Van het aanmaken van een eerste EU zoekopdracht tot periodieke ondersteuning bij je monitoringsprofiel. We begeleiden je van A tot Z.

Benieuwd naar de slimme EU monitor van Polpo? Laat het ons weten en start direct!