Selecteer een pagina

de slimme

politieke monitor

Altijd op de hoogte van ontwikkelingen in Den Haag

Support & Ondersteuning

Hartelijk dank voor het gebruik van Polpo – Slimme Politieke Monitor. Wij waarderen het vertrouwen dat u met uw keuze voor Polpo aan ons geeft. Voor technische support en ondersteuning hebben wij één punt waar alle vragen samenkomen. U kunt ons bereiken via:

 

E-mail: support@polpo.nl

Telefoon: 070 – 700 7900

 

In beide gevallen wordt een ticket aangemaakt in ons Supportsysteem van Zendesk. Via dit ticket wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang met betrekking tot uw verzoek. Wij identificeren de volgende typen verzoeken:

1) Functionele ondersteuning; hierbij draait het om verzoeken zoals het aanvragen van een extra gebruiker of het verkrijgen van een module.

2) Functionele vragen; wij streven ernaar Polpo zo vanzelfsprekend mogelijk te maken. Komt u ergens toch niet uit of wilt u meer weten over hoe de tool werkt, stel uw vragen gerust.

3) Technische ondersteuning; bij dit type ondersteuning rapporteert u technische issues, bijvoorbeeld wanneer functionaliteit in Polpo niet werkt.

4) Featureverzoek; wanneer volgens u bepaalde features niet in de tool aanwezig zijn maar er wel in zouden moeten zitten, kunt u dit aanvragen middels een featureverzoek. Het team van Polpo neemt dit vervolgens in behandeling

Polpo hanteert bij de verschillende typen ondersteuning een reactietijd als Service Level Agreement. Reactietijd wil zeggen dat u binnen de gestelde tijd in 95 procent van de gevallen een reactie op uw verzoek hebt. Bij simpele verzoeken liggen de oplostijden binnen de reactietijd. Bij complexe problemen of bugs kan het enige tijd duren. U wordt per mail constant op de hoogte gehouden van de voortgang.

# Type Reactietijd
1 Functionele ondersteuning 1 uur
2 Functionele vragen 2 uur
3 Technische ondersteuning 1 uur
4 Featureverzoek 1 week

Tips:

– Geef bij problemen zo duidelijk mogelijk aan wat er precies gebeurt. Het helpt ons uw probleem sneller oplossen als u uw query (zoekopdracht kopiëren), context en screenshots toevoegt aan uw bericht support@polpo.nl

– Indien u documenten in de monitor verwacht had maar ze niet ziet, probeer dan uw contextpercentage naar beneden bij te stellen of uw zoekopdracht te finetunen.

Schrijf je in voor onze updates!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Polpo: De slimme politieke monitor

Je hebt je succesvol ingeschreven!