Vacture business developer

Polpo, dé slimste politieke monitor van de toekomst, is in volle vaart. Via Polpo ben je snel en nauwkeurig op de hoogte van alle relevante berichten uit tal van politieke bronnen. Heb jij een goed stel hersens, communicatieve vaardigheden en affiniteit met de politiek? Lees dan snel verder!

Vacature profiel

De politieke monitor van Polpo doorzoekt 24/7 alle berichten van de Tweede Kamer, Eerste Kamer, Rijksoverheid, Europese Commissie, Europees Parlement, belangenorganisaties en nog veel meer! Hierdoor blijven aangesloten organisaties constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit is vaak erg belangrijk is voor een goede bedrijfsvoering, zeker nu!

Om onze monitor zo goed mogelijk over te brengen aan (nieuwe) klanten zoeken we een Business Developer. Een echte aanpakker die klanten weet te overtuigen met ons verhaal! Hierin krijg je vanuit ons volledige vrijheid om een eigen aanpak te ontwikkelen. Neem jij een potentiële klant graag mee naar de golfbaan? Top! Wij staan open voor jouw input en ideeën.

Jij neemt de nieuwe klanten mee in het onboardingsproces, beheert deze relaties en bent het aanspreekpunt voor in- en externe vragen. Als Business Developer ken jij jouw klanten door en door en zo bouw je een eigen portfolio op.

Zo versterk jij ons team

 • Een goed stel hersens. Je hebt een diploma op minimaal hbo-niveau of kunt ons uitleggen waarom je zonder diploma op dat denkniveau zit;
 • Je hebt minimaal een jaar ervaring als Accountmanager of in het beheren van klanten;
 • Een energieke en flexibele houding;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een stevige dosis stressbestendigheid, zodat je past bij de snelle groei die Polpo doormaakt;
 • Ervaring of affiniteit met de politiek is een dikke pré.

Voldoe je (net) niet aan dit rijtje, maar ben jij echt een talent voor de toekomst? Ook dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te onderzoeken.

Wat wij jou bieden

 • Als je bij Polpo komt werken, kom je terecht in een hecht team en werk je nauw samen met de oprichters;
 • Een mooi salaris, passend bij je ervaring en potentie;
 • Laptop, telefoon en alles wat je verder nodig hebt om je werk goed te doen;
 • Ruimte om je te ontwikkelen naar het volgende level;
 • Een flexibele werkplek bij startup delta’s en alle vrijheid om vanuit huis te werken.

Interesse?

Johan staat met smart op je te wachten om de mogelijkheden te kunnen bespreken. Wil jij werken in een leuke en dynamische club waar heel veel mogelijk is, mail dan je cv naar jvanzaanen@polpo.nl of neem contact op met Johan via 06 18 85 44 17.

Polpo recruitment

Locatie

Polpo B.V.
Tribes Amsterdam Raamplein
Raamplein 1
1016 XK, Amsterdam

Vragen? Bel gerust!

06 – 18 85 44 17
jvanzaanen@polpo.nl

Schrijf je in voor onze updates!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Polpo: De slimme politieke monitor

Je hebt je succesvol ingeschreven!