Vacature sales- en accountmanager

Polpo, dé slimste politieke monitor van de toekomst, is in volle vaart. Via Polpo ben je snel en nauwkeurig op de hoogte van alle relevante berichten uit tal van politieke bronnen. Heb jij een goed stel hersens, communicatieve vaardigheden en affiniteit met de politiek? Lees dan snel verder!

Vacature profiel

De politieke monitor van Polpo doorzoekt 24/7 alle berichten van de Tweede Kamer, Rijksoverheid, Europees Parlement, belangenorganisaties en nog veel meer! Hierdoor blijven aangesloten organisaties constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit is vaak erg belangrijk is voor een goede bedrijfsvoering, zeker nu!

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het gebruik van Polpo en hen de beste klantervaring te bezorgen, zijn we op zoek naar een sales- en accountmanager. Een echte aanpakker die klanten optimaal weet te ontzorgen en nieuwe te enthousiasmeren! Hierin krijg je vanuit ons veel vrijheid om een eigen aanpak te ontwikkelen.

Jij traint onder andere nieuwe en bestaande klanten in het gebruik van het platform, beheert deze relaties en bent het aanspreekpunt voor in- en externe vragen. Ook spot jij kansen om bestaande en nieuwe accounts verder uit te bouwen. Als sales- en accountmanager ken jij jouw klanten door en door en beheer je een eigen portfolio.

Zo versterk jij ons team

 • Een goed stel hersens. Je hebt een diploma op minimaal hbo-niveau of kunt ons uitleggen waarom je zonder diploma op dat denkniveau zit;
 • Hebt 0-3 jaar werkervaring 
 • Je hebt minimaal een jaar ervaring als sales- en accountmanager of in het beheren van klanten;
 • Een energieke en flexibele houding;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een stevige dosis stressbestendigheid, zodat je past bij de snelle groei die Polpo doormaakt;
 • Ervaring of affiniteit met de politiek is een dikke pré.

Voldoe je (net) niet aan dit rijtje, maar ben jij echt een talent voor de toekomst? Ook dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te onderzoeken.

Wat wij jou bieden

 • Als je bij Polpo komt werken, kom je terecht in een hecht team en werk je nauw samen met de oprichters;
 • Een mooi salaris, passend bij je ervaring en potentie;
 • Laptop, telefoon en alles wat je verder nodig hebt om je werk goed te doen;
 • Ruimte om je te ontwikkelen naar het volgende level;
 • Een flexibele werkplek bij startup hubs en alle vrijheid om vanuit huis te werken.

Interesse?

Johan staat met smart op je te wachten om de mogelijkheden te kunnen bespreken. Wil jij werken in een leuke en dynamische club waar heel veel mogelijk is, mail dan je cv naar jvanzaanen@polpo.nl of neem contact op met Johan via 06 18 85 44 17.

 

 

Sinds begin dit jaar ben ik aan de slag gegaan als accountmanager bij Polpo. Ik kwam direct terecht in een hecht team waarbij iedereen een andere specialiteit heeft om de behoeftes van klanten te voorzien. De flexibiliteit van het bedrijf is zeker één van de sterke punten die mij aantrokken om te komen werken bij Polpo. Doordat je de vrijheid hebt om je eigen werkplek in te richten maar tegelijkertijd de harde groei en uitbreiding van het team op zo’n korte termijn mee te maken is zeker iets bijzonders.

Daarnaast probeer ik met mijn achtergrond als bestuurskundige en mijn ervaring in de public affairs sector een bijdrage te leveren aan het politieke monitoringssysteem van de toekomst! Polpo is meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijkste politieke monitoringsplatform dat er is. Het team is altijd bezig om te kijken hoe het platform geinnoveerd kan worden. Daarnaast draagt iedereen bij op zijn/haar eigen manier door de kennis en expertise van hun studie en/of werkachtergrond in te zetten.

De toekomst van public affairs zal onder andere in de digitale wereld plaatsvinden. Voor iedereen die zich bezig houdt met de politieke ontwikkelingen in Den Haag en Brussel is Polpo perfect. Al in een korte tijd heb ik de uniekheid en relevantie van Polpo mogen ontdekken en daar blijf ik met plezier elke dag aan meebouwen!

Renske Makkinga

Sales- en accountmanager, Polpo

Schrijf je in voor onze updates!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Polpo: De slimme politieke monitor

Je hebt je succesvol ingeschreven!