Welke Kamerleden zijn het relevantst op uw dossier? Welke spelers zijn het meest actief? Was is de trend? Wanneer zou u wie het best kunnen benaderen? Om deze antwoorden inzichtelijk te maken kan kunstmatige intelligentie u een handje helpen. In één oogopslag krijgt u inzicht in uw dossier.

Iets vergelijkbaars bestaat al in de zorg. Voor artsen is het tegenwoordig haast niet meer mogelijk om op de hoogte te blijven van alle beschikbare vakliteratuur. Het tekort aan tijd die de artsen hiervoor hebben, kan het risico veroorzaken dat artsen onvoldoende op de hoogte zijn. Voor artsen is er alweer een tijdje IBM Watson. Hiermee kunnen zij efficiënter met hun tijd om gaan en meer aandacht besteden aan patiënten. IBM Watson analyseert de ongestructureerde data van patiënten en structureert de data tot een optimaal informatieoverzicht voor de arts.

Wij passen IBM Watson toe in de politiek. Veel organisaties die opereren in politiek Den Haag hebben ook te maken met een grote kwantiteit aan informatie. Polpo helpt u om deze grote hoeveelheid informatie te structureren en de relevante kennis aan u te presenteren. Waarom handmatig naar informatie zoeken als een computer u kunt helpen?

Wij vertellen u graag meer over Polpo. Neem contact op met Desmin Dekker / 06 29 45 72 37 voor meer informatie of schrijf u in voor onze nieuwsbrief: