Selecteer een pagina

Een exclusieve groep klanten heeft Polpo – Slimme Politieke Monitor al kunnen testen en gebruiken. Daar is de afgelopen maanden zeer waardevolle feedback uit gekomen, die inmiddels in het platform is verwerkt. Daarmee is een mijlpaal bereikt voor tooling in de politieke monitoring! Vraag nu een demo aan om zelf te zien hoe de kunstmatige intelligentie van IBM Watson veel scherpere monitoringsresultaten levert dankzij begrip van context.

Na een intensieve ontwikkelperiode, gestart in augustus 2017, is het team van Polpo trots op het resultaat dat er nu staat. Onze doelstelling voor de rest van 2018 is het uitrollen van het product bij professionals die zich bezighouden met belangenbehartiging en communicatie. “Samen met hen willen we in dezelfde periode het product verder optimaliseren met nieuwe bronnen en nieuwe features” zegt Content Lead Caspar Pille. “Vooral de recent toegevoegde stakeholderanalyse biedt unieke inzichten in politieke informatie, daar kunnen we nog veel meer bruikbare informatie uithalen”.

Polpo helpt professionals hun politieke informatievoorziening geautomatiseerd op orde te brengen. Daardoor blijft er meer tijd over voor strategiebepaling en uitvoering van belangenbehartiging. Polpo zorgt door begrip van context voor dat gebruikers geen irrelevante informatie voorgeschoteld krijgen en nooit cruciale updates missen. Dankzij de dagelijks in te stellen e-mail alert krijgen gebruikers dagelijks de updates gepresenteerd op hun dossiers. Natuurlijk kunnen gebruikers ook van het real-time dashboard gebruikmaken.

Benieuwd welke features Polpo nog meer biedt? Bekijk hieronder onze video.

Meer weten?

Voor meer informatie over Polpo, of een vrijblijvende demo, kunt u contact opnemen met Johan van Zaanen via jvanzaanen@polpo.nl of 06 18 85 44 17