Selecteer een pagina

Het kan zijn dat uw organisatie in politiek Den Haag onderwerp wordt van gesprek. Als het gaat om een Kamervraag, debat of onderzoeksrapport met mogelijke impact op de reputatie van uw organisatie wilt u als communicatieprofessional het liefst direct op de hoogte zijn. Snel geïnformeerd zijn biedt immers kans om snel te reageren of ruimte tot strategiebepaling.

Polpo vertelt u direct wanneer uw organisatie wordt besproken in de politiek. U kunt alle politieke activiteit rondom uw organisatie realtime volgen via ons dashboard. Ook wordt u via emailalerts proactief op de hoogte gehouden zodat u nooit iets mist.

Als communicatieprofessional kunt u Polpo ook gebruiken om zich snel in te lezen in politieke thema’s of dossiers. Wanneer u bijvoorbeeld een persbericht, persconferentie of media interview voorbereidt, is het van belang over alle mogelijk relevante informatie te beschikken. Met Polpo kunt u eenvoudig overzichten genereren van de voor u relevante kamervragen, debatverslagen, regeringsbrieven, rapporten enzovoorts. Via onze automatische samenvattingen krijgt u bovendien snel en laagdrempelig een indruk van welke stukken voor u van belang zijn.

Met Polpo krijgt u als communicatieprofessional grip op de vele, soms complexe, politieke informatiestromen in Den Haag en mist u nooit een relevante ontwikkeling.

Bent u communicatieprofessional en wilt u meer weten over Polpo? Neem dan contact op met Caspar Pille / 06 41571921