De ontwikkeling van Polpo staat nooit stil. Achter de schermen werkt het IT-Team continu aan de uitbreiding en verbetering van onze politieke monitor. We kijken hierbij steeds weer hoe we technologische innovaties kunnen inzetten om de gebruikers van ons platform tijd te besparen. Zo zorgen we ervoor dat professionals die met politieke informatie werken nog meer worden ontzorgd.

Sinds de lancering heeft Polpo een actieve community opgebouwd die ons constant voedt met nieuwe ideeën. Eén veelgenoemde tip was dat het volgen en bijhouden van de Tweede Kamer agenda veel tijd kost en dat slimme ondersteuning hierbij ideaal zou zijn. Voor ons het type uitdaging waar wij graag mee aan de slag gaan!

Nooit meer haasten voor een debat dat eigenlijk verplaatst is – Polpo houdt alle veranderingen voor je bij!

Na een periode van intensieve ontwikkeling en testen zijn we dan ook heel blij dat onze nieuwste feature nu live is: de Polpo-agenda, jouw digitale agenda assistent. De Polpo-agenda helpt je met het bijhouden van het altijd wisselende vergaderschema van de Tweede Kamer. De slimme algoritmes van Polpo zetten alle voor jou relevante vergaderingen van de Tweede Kamer helemaal automatisch in je eigen agenda (Outlook, ICloud en nog veel meer). Je hoeft daarom nooit meer te haasten voor een debat dat eigenlijk verplaatst is.

Laat Polpo het handmatige werk voor je doen en bespaar veel tijd!

Polpo doorzoekt daarbij constant alle plenaire en commissievergaderingen van de Tweede Kamer, op zoek naar nieuwe en gewijzigde vergaderingen om deze vervolgens helemaal automatisch te verwerken in jouw eigen agenda en die van je collega’s. Iedereen kan zo gemakkelijk de onderwerpen of commissies volgen die voor hen relevant zijn, zonder deze voortdurend zelf in de gaten te houden. Via de Polpo-agenda ben je dus eenvoudig op de hoogte van de laatste vergaderinformatie én bespaar je veel handmatig werk.

Meer weten over onze slimme politieke monitor? Vraag een gratis demo aan!