Polpo blijft groeien en we zijn enorm trots dat er in januari weer twee nieuwe toppers zijn gestart! Graag stellen we je voor aan Selman en Manon. Met veel plezier vertellen zij onder meer over hun ideale vrijetijdsbesteding, passies en enthousiasme voor Polpo. Veel leesplezier!

Wat is voor jullie de ideale vrijetijdsbesteding?

Selman: “Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst aan boeken lezen, films kijken en het bijwonen van lezingen en seminars. Ik haal veel plezier uit zelfontplooiing. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook erg leuk om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden”.

Manon: “Ik beschouw mijzelf als een sociaal persoon en breng graag tijd met mijn familie en vrienden door. Samen een wandeling maken in de natuur, een film kijken of koken. Alles samen met hen vind ik heerlijk”.

Wat zijn je passies?

Selman: “Koken is een van mijn passies! Het leukst vind ik het om te koken voor familie en vrienden. Daarnaast houd ik erg van voetbal. Niet alleen om zelf te doen, maar ook om te volgen en met vrienden over te praten. Voetbal is echt een passie. Nog een andere passie is geschiedenis. Ik vind het super interessant om meer te weten te komen over geschiedenis via boeken, films, documentaires en seminars.”

Manon: “Dansen is mijn grootste passie! Al mijn hele leven dans ik op professioneel niveau. Mijn specialisatie is Popping & Locking, ook al wel bekend als de robot dansstijl. Ook ben ik een kook-fanaat. Ik vind het heerlijk om nieuwe gerechten van over de hele wereld te leren koken. Dit is met name leuk als je het resultaat kan delen met je familie en vrienden. Het leren van talen is ook echt een van mijn passies. Al sinds dat ik klein ben wilde ik onder andere Spaans en Frans leren. Op school kwam ik er al snel achter dat ik een talenknobbel heb en inmiddels spreek ik naast Nederlands vloeiend Spaans, Engels en Frans.”.

Waarom ben je bij Polpo komen werken? Wat sprak je aan Polpo aan?

Selman: “Polpo heeft ontzettend veel potentie. De energie van het Polpo team heeft me echt weten te overtuigen. Zelf ben ik ook iemand die zich graag wil blijven ontwikkelen. Dankzij mijn collega’s raak ik met de dag enthousiaster om te werken aan de dromen van Polpo; de grootste worden op het gebied van politieke monitoring”.

Manon: “Het eerste wat mijn aansprak aan Polpo is het enorme enthousiasme en de discipline van het team. Iedereen werkt echt als een team naar de doelen toe. Daarnaast zie ik enorm veel potentie in ons politiek monitoringsplatform. Als team werken we elke dag keihard om de best mogelijke service te bieden naar de Polpo gebruikers en om de grootste te worden op het gebied van politieke monitoring”.

Wil jij ook bij Polpo komen werken?

Ben jij benieuwd hoe het is om bij Polpo te werken? We zijn altijd op zoek naar technisch en commercieel talent om ons team te komen versterken! Stuur ons gerust een berichtje, we gaan graag met je in gesprek.