Met onze routekaart laten we zien hoe je in een aantal eenvoudige stappen kan starten met volledig geautomatiseerde politieke monitoring. Bij elke stap word je door het Polpo team enthousiast begeleid. We beginnen altijd met een introductie. Hierin bespreken we jouw wensen en laten we zien wat Polpo voor jou kan betekenen. Daarna kan je Polpo 30 dagen uitproberen. Deze proefperiode start met een persoonlijke onboarding op het platform. Tijdens de onderboarding helpen we je met het inrichten van het platform.

De onboarding bestaat uit:

  • Uitleg zoeken en monitoren via Polpo
  • Samenstellen van voor jou relevante zoekopdrachten (te volgen onderwerpen) en AI-algoritme (politieke context).
  • Instellen e-mailnotificaties op maat (direct, dagelijks of wekelijks)
  • Selecteren politieke- en stakeholderbronnen
  • Activeren slimme agenda assistent, automatisch relevante Kamerbijeenkomsten in jouw agenda

In 45 minuten hebben we jouw monitor helemaal klaar voor gebruik. Daarna kan je 30 dagen vrijblijvend het gemak van het Polpo platform ervaren.

Richting het einde van deze periode leggen we onze pakketten aan je voor zodat je kan kiezen welke features je wil blijven gebruiken. Hierna sturen we je een aanbieding en bij akkoord verwelkomen we je als klant van Polpo – Slimme Politieke Monitor!

Eigenlijk heel eenvoudig dus! Wanneer mogen we jou helpen?