NU OOK SLIMME PROVINCIE & GEMEENTE MONITOR

“Slimme algoritmes vergemakkelijken het werk van professionals door een tijdrovende taak uit handen te nemen.”

“Kunstmatige intelligentie biedt nieuwe mogelijkheden in het volgen van Provincie- en Gemeentepolitiek”.

De voordelen van het nieuwe dashboard

Provincie Noord-Brabant, Zuid-Holland, Groningen en meer!
Gemeente Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en meer!

Stateninformatie
Raadsinformatie
Vergaderstukken, brieven, moties en meer!

Informatie op één plek
Volautomatisch dashboard
Uitgebreide emailnotificaties

Hulp van kunstmatige intelligentie
Snel inzicht in trending topics en stakeholders

uitbreiding op het vertrouwde dashboard

  • Eerste volledig automatische Provincie- en Gemeentemonitor
  • Staten- en Raadsinformatie op één plek eenvoudig doorzoekbaar
  • Het slimme dashboard biedt inzicht in trends, stakeholders en trending topics
  • Geheel persoonlijk in te stellen e-mailnotificaties
  • Uitgebreide persoonlijke begeleiding en hulp bij het platform

Altijd een maand lang helemaal vrijblijvend te proberen↓

Deze Provincie- en Gemeentemonitor is een uitbreiding op de Polpo – Slimme Politieke Monitor.
Meer informatie over deze monitor vind je hier.

Persbericht

Kunstmatige intelligentie biedt nieuwe mogelijkheden in het volgen van Provincie- en Gemeentepolitiek

Slimme algoritmes vergemakkelijken het werk van professionals door tijdrovend werk uit handen te nemen

Amsterdam, Noord-Holland — 7 maart, 2023 — De Provinciale Statenverkiezingen staan om de hoek en er wordt regionaal hevig gediscussieerd over grote politieke thema’s als woningbouw en stikstof. Het wordt voor veel organisaties steeds belangrijker om de regionale en lokale politiek en besluitvorming goed te volgen. Het volgen van al die verschillende provincie- en gemeentewebsites en de berg aan gepubliceerde staten- en raadstukken kost enorm veel tijd. Zeker omdat veel organisaties ook Den Haag en Brussel in de gaten houden. Voor het laatstgenoemde hadden professionals al langer de beschikking over slimme tooling die voor hen monitort.

Lees meer

Vanaf nu kan dat eindelijk ook voor provincies en gemeenten. Nieuw ontwikkelde slimme monitoringsoftware maakt het mogelijk van verschillende provinciale staten en gemeenteraden helemaal geautomatiseerd de relevante thema’s te monitoren. Hiermee wordt het voor een bredere groep professionals mogelijk om regionale en lokale politiek en besluitvorming laagdrempelig te volgen en kunnen zij sneller inspelen op ontwikkelingen die hun organisatie of achterban raken.

“Momenteel mist er een snelle en gemakkelijke manier om de provinciale en gemeentelijke stukkenstroom goed bij te houden. Waar je bij de landelijke politiek met het volgen van één orgaan, de Tweede Kamer, al een heel eind bent, is het voor professionals tijdrovend om complete en up-to-date informatie te vergaren van de vaak meerdere relevante provinciale staten en gemeenteraden. Met de inzet van monitoringssoftware kan dit nu een stuk efficiënter en daarmee laagdrempeliger. Slimme algoritmes volgen de verschillende provincies en gemeenten voor je en kunstmatige intelligentie helpt om inzicht in trending topics en stakeholders te krijgen.”, aldus Caspar Pille, Co-founder van Polpo.

Polpo is sinds 2019 een leverancier van slimme politieke monitoringsoftware op de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft zich vanaf het begin onderscheiden door als eerste kunstmatige intelligentie in te zetten voor volledig geautomatiseerde politieke monitoring. De missie van Polpo is om professionals te ontzorgen van tijdrovend werk dat door het inzetten van technologie slimmer en effectiever gedaan kan worden. Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen, monitort Polpo naast de landelijke politiek ook Brusselse informatie, media en tal van andere politiek relevante websites. Hierdoor krijgen professionals een compleet overzicht van politieke gebeurtenissen, trends en belangrijke stakeholders.

Met de uitbreiding naar regionale en lokale politieke monitoring is het nu mogelijk een nog uitgebreider overzicht te krijgen van politieke ontwikkelingen. De software van Polpo wordt ingezet door een brede groep aan professionals actief in allerlei sectoren. Van beleidsmedewerkers bij de overheid tot belangenbehartigers of public affairs professionals bij een beroepsvereniging. Geïnteresseerden kunnen een gratis demo aanvragen waarin zij een maand vrijblijvend gebruik kunnen maken van het systeem.

{

Slimme algoritmes volgen voor jou verschillende provincies en gemeenten helemaal automatisch. De kunstmatige intelligentie helpt je ook om inzicht in krijgen in stakeholders en trending topics.

Caspar Pille

Co-Founder, Polpo B.V.

politieke monitor

benieuwd geworden

en wil je graag Polpo zien?

Locatie

Polpo B.V.
Tribes Amsterdam Raamplein
Raamplein 1
1016 XK, Amsterdam

Vragen? Bel gerust!

06 – 18 85 44 17
jvanzaanen@polpo.nl

Schrijf je in voor onze updates!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Polpo: De slimme politieke monitor

Je hebt je succesvol ingeschreven!